Search
 

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΚΑΣ 
CHEF

“Η αγάπη μου για τα ταξίδια και τη μαγειρική ενώνεται για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στο κάθε πιάτο. Ξεκινώντας από νεαρή ηλικία, η πορεία μου στη μαγειρική εξελίχθηκε μέσα από συνεργασίες με έμπειρους σεφ και πολλά ταξίδια. Η συνεργασία είναι το κλειδί στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας στην κουζίνα, καθιστώντας το PISCIS έναν προορισμό για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.”

Έχει βραβευτεί από το Αθηνόραμα με το βραβείο  Ελληνικής Κουζίνας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΚΑΛΗΣ
CHEF

«Θέλω το φαγητό μου να είναι κατανοητό από όλους, νόστιμο, γνήσιο, με πινελιές που φέρουν την προσωπική μου σφραγίδα».

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin και χρυσό καπέλο, σεφ, Παναγιώτης Γιακαλής, Νο. 8 στη λίστα FNL GUIDE «The Chefs’ Powerlist» για τη δεκαετία 2011-2020, έχει εργαστεί στις πιο διάσημες κουζίνες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. και έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σεφ όπως οι Eric Frenchon, Arnaud Bignon και Andrea Breton.

Η μαγειρική του καριέρα ξεκίνησε με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο «Σπονδή», με ένα μικρό διάλειμμα στο εστιατόριο Bristol στο Παρίσι. Αργότερα, το ταλέντο και η εργατικότητά του τον καθιέρωσαν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου την τελευταία δεκαετία ηγείται των εστιατορίων του ομίλου The Margi.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ
CHEF

«Αγαπώ τις φρέσκιες πρώτες ύλες, τα φρέσκα μυρωδικά, τα εσπεριδοειδή και τις spicy εντάσεις. Είμαι λάτρης της ελληνικής κουζίνας.»

Head Chef τα τελευταία 5 χρόνια στο εστιατόριο Krabo. Αρκετά χρόνια στο πλάι του Παναγιώτη Γιακαλή στο ξενοδοχείο The Margi ως Sous Chef στα βραβευμένα εστιατόρια Patio και Malabar.

«Ο Παναγιώτης Γιακαλής εκτός απο συνεργάτης και μέντορας μου είναι και το μαγειρικό μου είδωλο. Στην αρχή της καριέρας μου είχα την τύχη να δουλέψω δίπλα στον Πολυχρόνη Δαμαλά για αρκετά χρόνια και ήταν ο άνθρωπος που μου έβαλε το μικρόβιο της Ιαπωνικής κουζίνας και με έκανε να αγαπήσω την μαγειρική.»

Βραβευμένος το 2023 με 1 αστέρι απο τον οδηγό FNL.