Ανακαλύψτε τον κόσμο της θάλασσας μέσα από μια πλούσια ποικιλία πιάτων που αποτελούνται από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ετοιμασμένα με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια
raw
Στρείδια
6€
Ελληνικό ceviche
14€
με τομάτα, βασιλικό και δυόσμο
Carpaccio
16€
με αχινό και εσπεριδοειδή
Tartare τόνου
16€
με yuzu wasabi dressing
Γαύρος μαρινέ
11€
με ξύδι και σκόρδο
Αχινοσαλάτα
19.50€
με φρέσκο αχινό
σαλάτες
Σαλάτα Piscis
11,50€
με καρδιές μαρουλιού, τομάτα, ραπανάκι και τουρσί πιπεριά
Σαλάτα με ψητές γαρίδες*
14€
και dressing αντζούγιας
Χωριάτικη
12,50€
με τομάτα- ντοματίνια, βασιλικό, προζυμένιο ψωμί και κρέμα φέτας
Χόρτα εποχής
7€
τσιγαριστά στα κάρβουνα
ορεκτικά
Ψαρόσουπα
12€
με φρέσκο ψάρι ημέρας
Ταραμάς
7€
με πούδρα αυγοτάραχο
Μύδια αχνιστά
13€
με φρέσκα μυρωδικά και ούζο
Καλαμάρι* τηγανητό
14€
με μαγιονέζα κάπαρης
Χταπόδι* ψητό στα κάρβουνα
16€
με λάδι, ξύδι και ρίγανη
Γαρίδες* σαγανάκι
17€
με ούζο και ρίγανη
Σουγάνια ντολμάδες
17€
από φύλλα κρεμμυδιού γεμιστά με κιμά από χταπόδι και κρέμα γραβιέρας
Τάκος μπακαλιάρου
13€
με μαγιονέζα σκόρδου και παντζάρι
Καραβιδόψιχα
18€
με πικάντικη μαγιονέζα
Γαρίδες* ψητές
17€
με αρωματικό βούτυρο
Κολοκυθάκια τηγανητά
8€
με ντιπ γιαουρτιού
Πατάτες τηγανητές
6€
ριγανάτες
Αθερίνα- Γαύρος- Μαρίδα
12€
Κουτσομούρα
18€
κυρίως
Κριθαρότο με ψάρι ημέρας
18,50€
μαγειρεμένο σε ζωμό κακαβιάς, μοσχολέμονο και μυρωδικά
Κριθαρότο με καραβιδόψιχα
21€
Αστακομακαρονάδα*
39 / 78€
για 2 ή για 4 άτομα
Γαριδομακαρονάδα*
17,50€
μαγειρεμένη σε ζωμό γαρίδας και ντοματίνια κονφί
Σνίτσελ τόνου απο φρέσκο φιλέτο τόνου
19€
με αρωματική σαλάτα και μαγιονέζα πιπεριάς
Ψάρι στη λαδόκολλα
22€
με αρωματικά και λαχανικά εποχής
Γλώσσα Meunière
48€
με κάπαρη, βούτυρο και μαϊντανό > για 2 άτομα
Strip loin Steak
26€
από Black Angus Beef
fish corner
Σκορπίνα - Λαβράκι - Τσιπούρα
55/kg€
Γλώσσα - Στήρα - Ροφός - Σφυρίδα
58/kg€
Φαγκρί - Συναγρίδα
64/kg€
Αστακός*
78/kg€
desserts
Παραδοσιακή Πορτοκαλόπιτα
8€
με παγωτό
Γαλακτομπούρεκο
15€
με σιμιγδαλόκρεμα και καραμελωμένα φύλλα κρούστας > για 2 άτομα
Τραγανό Choux
9€
με κρέμα φυστίκι, παγωτό βανίλια και σάλτσα σοκολάτας
Το λάδι που χρησιμοποιείται σε όλες τις σαλάτες είναι ελαιόλαδο.
Οι πατάτες είναι φρέσκες & τηγανίζονται σε ηλιέλαιο.